Friday, 7 June 2013

shitnyah jadual kelas!


hai stalker! stalker jahat stalker baik, laii laii baca blog saya. entry saya untuk tatapan anda semua. 


tengok lah ni nyah! penat aku nak meroyan hari ni! jadual apa macam ni ? euwwww, sape yang buat ni ? bencinya bencinya! 
fyi, BLOCK tu KOKO. KOKO aku, HBU136 which is Brassband! arghhh, penat lah lepas training nak gi kelas bagai. apakah ? kebabian apakah ini ? kalau LAW tu kena pakai baju kurung acane ? mana ada masa nak tukar baju pakai t-shirt nak pegi training. plus solat Asar lagi. yang buat jadual ni tak fikir ke apa ? 
ahhhh! ni blog gua! gua takde masa nak behave malam ni. sape boleh behave dengan jadual macam ni ? 
tengok lah hari Rabu tuuu! *nangis hentak kaki*
babssss nye jadual hari Rabu! harap-2 boleh slawtalk dengan lecturer.
apa baranggg kelas malam. malam-2 orang nak rehat lah. dahla lepas BLOCK. ingat orang tak letih ke woi ?
urgh! sape yang buat jadual ni ? sape ? sape ? 
saja je tanya sape yang buat. 
kbye

***

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment