Monday, 17 June 2013

pantangsss!


hurmm hurmm, kebelakangan ni aku cepat sakit hati. cepat stress. tak tahu kenapa. and aku harap sesiapa tolong lah jangan cabar aku untuk terus jadi mental! anytime je aku boleh jadi gila ni hahh. sape-2 yang follow twitter aku, faham lah acane bila aku start mengamuk. macam orang gila meroyan kat tengah-2 highway sebab semua duk bunyikan horn dekat dia. haaaa, camtu lah aku!
fikiran bercelaru, jiwa kacau & serabut bagai!
sape-2 yang ada kecik hati dengan aku bila aku badmood, mintak maaf lah okay. tak disengajakan! dahtu, jangan lah cari pasal.
okay, kat bawah ni benda paling aku pantang. bila benda ni terjadi dekat aku dengan serta merta aku boleh marah korang tak kira lah korang sape. aku tak kisah dah. sekali aku sakit hati, haaaaa. pandai-2 lah menanggungnya!

✔ tolong jangan paksa aku

aku paling tak suka bila orang paksa aku. aku paksa orang lain tak apa. when i said NO! so, NO lah! jangan lah main paksa-2. aku tak nak tu tak nak ah. kemonlah! tolonglah jangan main paksa-2. aku tak boleh. kat hati aku ni hahhh, cam nak meletop je bila orang buang macam ni. tolong lah faham aku yang ada masalah mental ni! ( eh ? ada ke ? :O )
satu lagi, bila kau paksa punya paksa aku, aku rasa macam kau pressure aku tau! kau duk tekan-tekan aku. aku serabut! haaa, kalau nampak mata aku berkaca, aku start nak menangis ah tu. aku tak boleh! aku tak suka!

✔ respect my request!

kalau aku mintak apa-2 contoh, barang ke apa ke, uolls tak nak layan lantak uolls lah! tapi bila aku mintak kau jangan buat itu, tolong jangan buat. bila benda tu melibatkan aku terutamanya! tolong lah okay. tolong!
jangan buat macam tak reti bahasa. kalau aku cakap JANGAN! ada lah tu sebabnya. tak payah tanya. aku tak nak tak pasal-2 kita gaduh sebab benda remeh padaha benda tu aku dah bagi warning. sekali dua kau buat pastu tengok macam aku tahan jeee, haaaa. buat lagi jaga lah! Pantai Dungun tu jadi kubur kau karang!

***

cenggini lah. nak cakap aku demand, tak lah demand sangat! dua permintaan je tu hah. 
bukannya susah pon. tolonglah, aku tak suka kalau disebabkan benda ni kita gaduh. tak kisah lah sape-2 pon! okay ? aku sayang semua kawan-2 aku. aku tak sanggup tengok kawan-2 aku kena marah dengan aku bila aku mental tetiba disebabkan benda alah ni. okay ? 

*** 

tengah-2 buat entry ni, kakak aku skodeng. kalau dia baca ni aku nak cakap,
 what do u want ? stop bitching around me! kbye.

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment