Tuesday, 7 May 2013

Ya Allah, permudahkanlah urusan kami.


Dah jawab salam belom ? Kalau dah, bagus laa. Kalau belum, sila-2 lah jawab. 
Insyaallah, esok ataupun lusa aku akan start bisnes menjual tudung dengan kawan aku. Semoga Allah permudahkan urusan kami berdua. Sudah hampir satu bulan cuti sem aku berlalu, tapi langsung tak tau nak buat apa. Moga-2 bisnes aku menjadi lah! Nak tengok contoh tudung yang bakal dijual ? Aku ada satu je sampel. Nanti aku upload lagi Insyaallah. Doakan aku ye ?


tudung ni senang sangat dibentuk. Kain dia pon best. tak perlu di spray masa nak iron tu. Dia otomatik terbentuk sendiri. Insyaallah akan dijual dengan harga RM15 only. Kalau kat pasar malam harga dia dalam RM20 something. So, nak jimat beli lah dengan aku. 

***

Pedulikan muka aku. jangan tenung lama sangat. Malu okay uolls.


Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment