Tuesday, 28 May 2013

Take care dad, gonna miss you! *cry* (⌣̩̩́_⌣̩̩̀)

hari yang paling tidak ditunggu-tunggu. hurmmm. Ya Allah, kuatkanlah aku! Amin!
***
hari ni hari yang paling abah eksaited sebab dia akan berlepas untuk menunaikan umrah. tahun lepas turn mak aku dengan tok & nenek aku. tahun ni turn abah pulak dengan Cikgu Adnan. siapa tak nak kan ? aku pon nak, tapi aku tak ready lagi. bila nak ready ni ? hadoi!
sampai je dekat airport Tengku Mahmud aku terus takde mood. asyik nak nangis jee. aku tak sanggup. kalau boleh aku tak nak abah aku pergi. aku tak sanggu nak merindu-rinduan for 2 weeks. entry ni takde gambar sebab aku bersendiri je kat airport tadi. langsung takde mood. sedara belah abah ramai yang datang. aku biarkan je. diorang tanya sepatah aku jawab sepatah. aku takde mood sangat! aku tak sanggup. tapi terpaksa, nak buat cane kan ? 
aku benci airport. kalau pegi sana mesti aku nangis. last year sampai sakit kepala p tahan sebak bila hantar mak nak buat umrah. tahun ni lembik lutut ni. rasa macam nak rebah jee. bila abah nak masuk dekat balai pelepasan tu aku pon salam cium pipi. perasaan aku Allah je yang tahu. sedih sangat! aku tak sanggup! memang aku nangis dekat bahu abah. sedih sangat! aku tak kuat macam orang lain. langsung tak boleh bukak mulut nak cakap ape-2. tak tengok pon muka abah. kang terus pengsan baru tahu. 
lepas abah masuk, memang dah macam robot lah aku ni. orang panggil aku ikot jeee. blank! aku nak mintak maaf sangat kat sedare-2 aku tadii. harap-2 dia paham perasaan aku. 
sekarang abah ada dekat KLiA. tengah tunggu flight nak pegi sana. dia dengan Cikgu Adnan. aku takleh abah aku keseorangan. aku fikir benda lain. nanti dia sunyi takde teman. aku tak suka kalau macam tu. nasib baik kakak aku ada kat sana. dari UiA Gombak naik LRT pegi sana. dia pegi sorang-2 jee sebab tambang mahal gila. macam dari sana nak balik sini je. aku pon bimbang jugak dia sorang-2 camtu. dahtu nak buat camne, dia berani. lantak lah dia. asal abah ada teman sudah.
2 minggu kat sana, harap-2 semua baik belaka. takde bad news Insyaallah!
mak ada cakap, masa abah takde ni tak payah keluar laa. takot jadi ae-ape dia tak tahu nak handle. so, aku cuba lah tak keluar selama 2 minggu ni. sorry lah geng!
***
mak memang tak tunjuk apa dia rasa, tapi aku boleh rasa lah camne dia rasa. okay, dah! tak sanggup nak nangis dah! kbyee! *kesat hingus hijau*
Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment