Monday, 27 May 2013

perang K-POP! OMG! OMG!


haaaaa, check this out! 

p/s : aku tak sokong mana-2 pihak pon. see ? aku just retweet jee. tak back up tak apa.
errrr errrr, gambar ni tak ikot turn ahh! malas nak susun.




haaaaa, Kak Tasneem mesti baca semua benda yang aku duk RT. HAHA! Si Ahmadboii tu anti k-pop tegar la kot. alaaa, biasalaaa saja-2 cari pasal. dia dah tau kpoppers mesti menggelabah epic punya so dia and the geng pon start laa tweet benda-2 yang boleh saketkan hati k-poppers. apa lagi! meletop lah woi!


haaaa, gambar kat atas tu ada betul jugak. mostly retiss Melayu sekarang tak kenal agama dah dari segi dress up. kadang-2 artis k-pop lagi sopan dari diorang. malu lah jugak ada retiss macam ni dalam Malaysia. dah macam pelacur je dress up. artis k-pop diorang nak pakai sampai nampak bebed pon lantak diorang lah kan diorang kapey! yang artis Melayu ni pehal ? 


haaaa, see ? dah menggelabah semua kpoppers. ekceli, tak payah layan sangat haters ni bagai. diorang saje jeee. chillex lah sayangs!



apa yang Kucipang tu cakap betul sangat! aku sokongg. diorang bukannya nak kutuk K-pop sangat pon. diorang tak suka k-poppers yang taksub gila babi jee macam aku dulu ? tapi sekarang dah tobat dah. heheeee. makin kpoppers menggelabah makin diorang suka.



HAHA! yang kpoppers anjing tu lah pencetus segalanya. whatever, aku tak kesah dah.



andddd banyak lagi lah tweet-2 sarcasm untuk kpoppers.






guna ayat Adolf Hitler pon boleyyyy! HAHA!

***

kbyeee



Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment