Friday, 17 May 2013

not in mood t-___-t



what the fffff with my news feed ? updated again ? what ? wanna be like Friendster huh ? stop it lah! Siao Mark Zuckerberg!

***

what ? i'm like a crazy bitch right now! i hate my life! i hate everyone! why i am so fucking sensitive lately ? always crying. but why ? *cry*
you know what ? you all pernah rasa macam mana asyik kena tuduh je whereas dah terang-2 tu bukan salah kita. i hate this kind of people where dia nak tutup salah dia pastu tuduh orang macam-2. Ya Allah, jika kau munculkan manusia sebegini dihadapan aku, aku akan terima. aku redha. aku akan cuba! tapi, aku tak rasa aku boleh tahan dengan semua ni. Ya Allah, help me! i'm tired already. crying everyday, i need a happy life like others! Aboh! help me. i'm weak. your daughter bukan seorang yang tabah. please. help me. i'm tired :'(
*cry a river*
please don't go. kalau abah pegi Umrah nanti ngan sape orang nak gurau-2 ? aboh sorang jaa pandai amek hati orang. orang takot orang tak tahan. what should i do ? somebody take me away :'(
mom, i love you. i love you so much. but, you just don't understand me. 


Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment