Wednesday, 22 May 2013

ketawa bersama ƪ(˘⌣˘)┐ ƪ(˘⌣˘)ʃ ┌(˘⌣˘)ʃ

hari niiiiii! jeng jeng jeng! jeng jeng jeng mung!
***

hekhek. gwi gwi gwiyomi! puih! HAHA
hari ni aku teman Teah p KAKA. dia nak amek sijil PMR. mula-2 aku tak nak p sebab dalam purse aku ada RM3 je haaa. tak best laaa keluar kalau takde wet (duit)! Wechat punya Wechat, aku pon ikot je laaa. dah lama kot tak pegi KAKA. rindu okay! rindu kerrr uolls ? gedik siak!
masa sampai KAKA, students kat situ tengok kitorang cam tak pernah tengok orang. menyampahnyewwww. malu lah kiteww. euww.
tak lama pon pegi sana, kejap jee. around 20 minutes kitorang pon chow! 
then, p cari tempat makan. lapar gila! macam dah setahun jeee tak melahap. lolzzz
kitorang singgah dekat kedai nasi kukus. mula-2 takde orang, pastu makin ramai. mula-2 senior brassband datang. ngan kawan dia. aku takut nak tegur. aku menyombong je lah. ehhh banyak pulak tenaga aku nak tegur-2. puih! 
Sarah duk main mata ngan kawan senior aku tuh. menyampahnyewww kiteww! nak jugak nak jugak! blurghh! 
kang tak pasal ada novel Bertemu Jodoh Di Kedai Nasi Kukus.
HAHAHAHA! lawak ker ? 
then, makin ramai lelaki datang. semuanya aku tengok macam student degree UiTM. tengok kat moto diorang ada sticker NR. handsome handsome uolls! arghhhh! nak je iolls jerit!
yang tak tahan tu, kat kedai tu, aku paling tak suka bila makan atas jalan yang ada batu-2 bannyaakkkk. pasir bagai. kalau aku duduk sah-2 lah kerusi tu tenggelam! jatuh la market aku! malu woi malu!
time aku singgah lah student-2 tu datang. aku ni ada aura ke ?
aura menatang hapee sampai sekarang single! HAHA!
btw, thank you Teah belanja aku nasi kukus dengan Milo Ais! Sarah pon thank you jugok sebab ada niat nok belanja aku! love u both! *cry*

***

kalau boleh, hari-2 aku nak lepak ngan duorang ni. hilang kot stress. ketawa cam setan kena potong ekor. hurmm hurmmm. kbye!
Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment