Sunday, 5 May 2013

it's over!


Okay uolls. Semalam dah diumumkan keputusan PRU13 kan ?
anddd BN kekal sebagai kerajaan. Even aku banyak dengar berita itu ini pasal diorang main tipu, takpe lah. Hero Kalah Dulu. bIarkan yang zalim dahulu memerintah. yang penting, Dungun, PAS pegang!
tak sia-2 aku pegi main hon-2 kat bandar masa tu. Anak muda sudah mulai sedar. Takpe, PRU14 nanti aku dan anak muda lain dah voleh mengundi. Kami akan bangkit! Kebenaran akan muncul jua suatu hari nanti! Takbir!

***

Aku ekceli frust sebab kena update blog guna tab ni. Leceh gila tau tak ? Laptop aku rosak. Lepas abah aku hantar laptop ni p kat kawan dia banyak yang tak kena. Terbang camtu jaa RM80. Amendee lah. Tak guna betol. Baru nak update gambar aku ngan Shaheem and Adeeb. My lovely kazen! Nanti-2 lah. Tunggu laptop sakai ni elok dulu. 

***
5 tahun lagi, PRU14, GE14, anak muda bakal bangkit!Halau semua pengundi hantu! Insyaallah!

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment