Friday, 17 May 2013

hi uolls :-*


dah jawab salam belum ? hikhikss!
hari ni family Mira buat kenduri akikah sikit untuk anak sedara Mira yang nama Firash tu. aku, Cex dengan Sarah p laa lunch kat sana. diorang buat nasi minyak. biasa laaa kenduri. tapi nasi dia best Sarah cakap. aku tak tahu nak cakap apa sebab masa tu dah lapar sangat, so aku bantai je. best ke tak best ke tu belakang cite. hekhek!
lepas habis makan tu, lepak-2 kejap tapi sebelom makan tu kitorang ada buat KEEK! HAHA! nak tengok ke ? ni hahhh. 

ni masa first record. tak serious lagi. aku tak nak join ekceli, tapi Sarah nak sangat aku join. ni hahhh makan dia!

http://www.keek.com/!jFUecab

yang ni lepas balik dari rumah Mira. kitorang p lepak kat Teluk Gadung japp. ni second Keek!


sebelum balik, sempat lah snap-2 dua tiga kempingsss!








Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment