Thursday, 23 May 2013

hari ni kitorang pegi Mese Mol uolls! alaaa, bukan p jenjalan pon. ada kerja sikit. pegi tak lama pon. pegi petang, balik petang. kejap jooooh!

***

hurmm, sebelum pegi tadi aku cakap-2 sikit ngan abah. dia tanya bisnes macam mana ? okay ke tak ? modal dah ada belum ? 
hurmmm, bisness Alhamdulillah, okay la kot setakat ni. kalau tak okay sekalipon, ada masalah ke, aku takkan bagitau abah aku. aku tak suka lah tengok dia susah hati sebab aku. aku ni dah la suka buat hal. hehee.
abah cakap kan, kan, kan, 

"Abah suka tengok anak abah berniaga. Sebab abah boleh tengok anak-2 dia boleh berfikir sendiri. Berdikari."

Ya Allah, lembik lutut-2 ni haaa bila dengar. nak nangis pon ada. Abah bagi semangat! itu yang aku perlukan! 
Allah memang tak akan bagi apa yang kita nak, tapi DIA akan bagi apa yang kita perlu.
yang aku perlu sangat adalah sokongan, dorongan daripada abah ku sayanggg and he did it! terima kasih abah! i love you so much muahx muahx!

*** 

masa ondeway pergi tadi kan, kan, selisih dengan kereta Kelisa TAE****. dalam tu macam ramai jee anak teruna.
driver dia macam handsome oh! apa lagiii, kejoooo la!
tapi dia laju sangat, so tak sempat.
tapiiii kan, sampai je MM, HAHA! kereta diorang ada depan kitorang. HAHA! amende lagi, jerit lah! dah macam kena rasuk. choi! pastu usha punya usha, puiih! muka semua pecah pintu. HAHA! so, lantak diorang ah nak g mana. kbyee!


Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment