Tuesday, 21 May 2013

| berjimbaaaa | lepas gian | LOL

haaaaa, semalam aku ngan Kakarians pegi McD, pastu p Pantai Teluk Bidara. gila tak gila p pantai tengah hari buta ? matahari betol-2 terpacak atas kepala. aku yang dah hitam ni, ketara gila kot burn kat tangan. seriously, orang lain tak macam tu pon. aku kot yang paling hitam di kalangan mereka. masa balik, punya lah aku berussss tangan aku ni hahhh. hehehh, hilang jugak akhirnya. tapi sikit je laa hilang. tapi okay laa kan daripada tak hilang terus. check this out stalker!


gedik uolls!


hikhikk. masa ni lawak okay! aku nak cover gelak tapi, Cpoh terus gelak. sebab ? haaaaa, ade lah tu. HAHA!



panas gila masa ni! choiii. tapi disebabkan semua gila kamera, well. it's not a big deal for me! haha.





kangaroo sesat! tolonnnn!



hurmm, what r they tryin' to do ? 


omey er omey er


gedik! gedik! *lariiiiii*


i've no idea dengan tangan kanan aku. kenapa macam tewwww ? euwww


big girl in her big world with her big stomach! bbooing~ bbooing~


mangsa kerakusan Gwiyomi! 


jom balik! woohoooo!
***
dengan budak-2 ni, perangai aku lain. the real me. tak tahu kenapa ngan orang lain kenapa aku tak macam ni. maybe sebab diorang je kot yang betol-2 faham aku ? maybe lah kan. 
i'm not fake, but i try to keep it real!
best sangat. hurmm, start rindu dah. bencinya!
Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment