Monday, 20 May 2013

dulu. aku. . . . batak.


kfine! aku mengaku dulu aku memang batak hot. nak orang like gambar and status aku. update status macam attention seeker. satu jam satu status or gambar. mesti uolls serabut kan ? well, masa tu aku, aku bukan tak matang, tapi disebabkan terpengaruh aku jadi macam atas. dekat news feed aku (FB lama), ramai hotstuff ekceli. update status dengan ayat-2 sakai bagai.

"cer like cer like siapa yang belum bla-3"
"cer like sepa yang tengah online, nak tengok sikit"
"hey, add la kawan saya ni. dia ni peramah blablabla"

fuck u! amende laaaa update status camtu. aku yang PERNAH batak ni pon tak update camtu tau ? menyampah betol aku ngan manusia macam ni. tak suka laaa. nampak macam takde life and dia tu bodoh sangat! haaaa, maaf lah kalau kasar sikit. dah lama aku nak luah menda ni. tapi tak teringat. disebabkan malam ni boring overload, so aku update lah post yang berguna ini untuk semua masyarakat yang sudi baca. wahhh gitu! ayat tak nak kalah wa cakap lu!

***

lama jugak la aku berkecimpung dalam dunia hot ni. pastu baru aku sedar, Ya Allah! kenapa aku perlu tarik perhatian diorang ? femes tu apa sangat lah kebaikan dia untuk aku. bila tak ramai like, aku delete. bukan aku jee. ramai lagi macam tu. aku fikir-2 balik, kenapa aku delete ? takot orang pandang rendah ? confident aku makin low low low and low!
bodohnya rasa diri aku ni. so, aku decide, aku nak buat FB baru. aku nak start social life yang baru. aku add orang yang aku kenal jaaa. tapi tak semua. start tahun 2013 aku buat FB baru, friend aku ciput jaa. 90 orang jaaa. kat FB lama aku, friend aku hampir 5K and yang aku kenal tak sampai 100 orang rasanya. dari mana alien-2 tu datang ? OMG! OMG! haha, kecoh jee lebih.
so, dekat FB baru aku, aku update status ke, gambar ke, takde orang like aku biarkan jee. aku tak kisah. diorang nak like, diorang like, diorang tak like, suka hati diorang lah tu FB diorang. tak payah nak batak sangat lah kan. so, kalau nak HOT tu suka hati korang lah. tapi tolong lah, jangan lah mengemis LIKE. korang takde maruah ke ? upload gambar seksi-2, aduii. hey hey hey! kemon laa kemon laaa. get a life lah!


Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment