Thursday, 2 May 2013

cuti sem ohh cuti sem (⌣́_⌣̀)

hye uolls. dah lama tak update blog. macam busy je kan ? padahal life aku lah paling bosan kat dunia ni. haha. cuti sem dah nak habis satu bulan. ade sikit jee lagi tinggal. result pon dah tau even result sepatutnya keluar 9/5 kan ? tapi disebabkan ada kabel, well. senang lah kerja. *flip hair*
result aku sem lepas, 2.5 jaaa. sem ni ? Alhamdulilah dapat 3.13. heheee. Alhamdulillah sangat. sem lepas parents kemain kecewa lagi tapi sem ni nampak diorang suka sangat. hapy doe aku tengok diorang senyum. 
haihh, aku bosan lah. kerja takde. satu Dungun kot aku cari. memang takde. demand betol laa, nak diploma laa. nak pekerja tetap la. wakluuu! hehe. 
btw, aku harap classmate aku for the next sem takde yang kurang laa. AM110E tak perfect kot kalau korang takde. okay ah. sampai sini jaaa. assalamualaikum.


Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment