Sunday, 12 May 2013

Alhamdulillah Ya Allah! hikhik XDD


yoohoo! Alhamdulillah, bisnes aku berjalan lancar. 


nahhh, tinggal 5 helai ja lagi. lepas habis ni, nak tambah stock lain pulak. 
aku baru buat bisnes kecil-kecilan. jual dekat area Dungun ni jee. tak buat agi jual online bagai. kurang pandai bab-2 tu. hehehhh.
beli la uolls. RM15 je kot sehelai. kalau beli kat kedai ke, pasar malam ke RM20 weh.
jangan bazirkan duit anda. beli dengan aku. selesa pon selesa okay. 
kalau nak, PM la FB aku. cepattt! cepatt! bukan senang nak jumpa tudung camni yang murah-2.

***

hari ni aku happy gila sebab tudung ni laku and LAPTOP aku dah elok. semua Qis punya pasal. aku pon speechless bila dengar dia bukak satu-2 laptop aku ni hahh. hahaha, dahla pompuan.
thank you Qis. hantar semalam hari ni dah siap. awesome sangat! thank you okay.


Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment