Thursday, 7 February 2013

the real me. people should know me well. read this.


aku sensitip. aku kureng ngan orang lelaki. aku takot nak kawan ngan budak laki. aku fobia. aku trauma. maybe ? sebab time sekoah dulu, aku tak rapat ngan budak lagi. kepala otak aku dah set budak lelaki memang tak suka aku. sebab tu aku KO ngan budak laki. kalau aku bebaik ngan budak laki pon, aku akan terkejut. akan excited. aku tak pernah rasa macam aku rasa sekarang. aku jadi sensitip gila babi since aku skolah menengah dulu. aku tak suka diri aku yang sekarang. aku cepat neves depan orang laki. semua akan jadi blank! kalau aku buat something mesti ada yang tak kena. aku tak tau kenapa. aku takot! aku malu! aku harap budak-2 yang buat aku jadi camni bahagia sekarang. mereka dah dapat apa mereka nak. awkward aku terhadap kawan lelaki memang tak boleh hilang. takkan hilang. semua sebab korang. tapi takpe, aku tak kesah. at least aku boleh jaga batas-2 aku. aku doakan yang terbaik untuk semua. ada banyak peristiwa yang buat aku jadi cani. aku takut nak ceta. benda ni hanya akan memalukan aku jee. 



Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment