Friday, 21 December 2012

Unpredictable mood.


hurmm, asal eh ? bila-2 masa je aku boleh stress. aku boleh marah-2 orang. padahal takde pape pon yang jadi. kalau ade something tak kena pon, benda tu hal kecik jee. pehal aku ni cepat sangat melenting meh ? even aku sendiri pon tak suka ngan diri aku. pastu cepat sangat terasa. kuat sangat sensitive. even benda tu takde kena mengena ngan aku tapi aku still terasa. followers aku mesti tau camne aku kat twitter kan ? mengamuk jee hari-2. aku pon tak tahu lah diorang boleh tahan ke tak ngan tweet-2 aku yang #$%^& tu. i'll try to change but i don't think i can make it. it's friggin hard u know ? hurmm.

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment