Monday, 17 December 2012

FRUST menonggeng!


dah jawab belom salam aku tu ? hikhik. hurmm, actually kan, aku frust gila ni kes CHATBOX aku tu! cuba kau tengok! hodoh gila! aku nak cbox aku yang dulu woi! aku nak edit balik tapi column untuk cbox tu takde. hilang entah ke mana. yang pelik bin ajaib tu, walaupon column tu takde, cbox tu still pop out! berhantu mungkin blog aku ni ? sakit pulak hati kita ni! sepa-2 yang tahu camne nak settle benda alah ni, kasitau dong!

***

satu lagik! aku pening ngan esaimen ECO yang entah hape-2 ni! mind map bagai. caittt!

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment