Thursday, 11 October 2012

Family Day AM1101E

  

opps ! aku takde gambar nak upload. semua gambar banyak dalam camera Nik. tunggu Nik upload je la pastu baru aku save and upload. BTW, hari ni sangat ohsem ! TERLALU OHSEM ! happy sangat. aku tak pernah rasa persahabatan yang happy sebegini. bergaul tanpa mengira rupa ? bentuk ? macam sekolah dulu. kawan dengan semua orang. 

***

aku rela baik umah skejap tadi ngan Siti coz nak tuka baju semata mata nak mandi laut ! HAHA kemain pakai baju TizTopS ! best gila woo ! budak laki lagi gila, dia angkut salah sorang dari mereka ramai ramai then campak dalam laut ! HAHA adui ! so, budak pompuan pon ikot skali ar. kesian Alia ngan Zira doh. sabo ye sayang ? HAHA ! 

***

sebelom turun mandi, kitorang main sukaneka ! cari coklat dalam tepung, baling belon air ngan baling telur ! perghh ! seronok siak ! tapi yang cari coklat dalam tepung tu lemah betol smangat aku ! dia guna tepung ape entah. tepung jagung kot ? bila tepung tu masuk dalam mulut, dia jadi macam kahak. puihh ! nak muntah aku. cam takde tepung lain nak guna ! HAHA muka dah macam hantu. putih gila ! aku ni yang bengap, masa tiup tepung tu, aku tak tutup hidung. ape lagi ! menusuk kalbu ar ! HAHA ! lepas tamat game tu, semua amek tepung and main baling-baling ! HAHA aku pon kena skali ! adui, gila bapak kau nyeww ! HAHA ! 2nd game, baling belon yang ada air. aku suka ! belon tu nyut nyut ! susah nak pecah ! then, macam biasalah, habis game tu, semua amek belon then baling kat orang lain ! HAHA OHSEM ! aku pon kena baling, tapi belon tu tak pecah. badan aku kan nyut nyut ! HAHA ! last game, main baling baling telur. yang tu biasa biasa je. 

***

tu je lah aku nak cite. yang aku tau aku HAPPY sangat ! tenkiu AM1101E members ! sape yang tak gi rugi besar woo !! boooooo !

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment