Thursday, 20 September 2012

KARAH ? huuuu huuuu.

wan ! aku nak cite pasal kita berdua ni. kau patot bangga nama kau di mention dalam blog aku ni. auwww ! HAHAHA !!
hurm, act camni sebenarnya. petang semalam, dalam pukul 6:30pm, aku ngan Wan nak gi amek fail Math aku dekat bangunan Karah. bangunan EMBA la kalau tak silap. pastu sampai je kat kelas tu, aku tengok pintu kelas tu tertutup and lampu + kipas terbukak. so, aku ingat ada student la kat dalam tu. tengah test or ade kelas ke ? aku pon tunggu 5 minit. tapi, senyap jee. aku pon bukak la pintu kelas tu. bila bukak je aku tengok kat depan kat meja lecturer tu, ada satu pasangan couple kot ? maybe la. tapi pompuan tu tetiba je cepat cepat masuk kat bawah meja uh and lelaki tu pon bangun pastu pakai cermin mata. aku pon terkezutt ar kan. mesti setan setan tu buat perkara tak senonoh. bengong ! aku pon tetiba je jadi blur. pastu lelaki tu pon datang kat aku ngan Wan. Wan cakap nak amik fail dia pon cakap, sila la. pompuan tu still bawah meja, tak nak keluar. lepas amek fail, aku ngan Wan terus pecut ! pergh ! diorang buat ape laaa ea. tengah layan kot. sial betol. yang lelaki tu muka, ya allah ! pecah pintu ! muka nampak baik, tapi nafsu ? astaga !
Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment