Friday, 3 August 2012

special wishes for birthday ?

fuuhhh ! fuhhhh ! dah berapa tahun aku tak hapdet blog ni. dah macam macam benda jadi. pahit, manis, masin, payau, tawar, pahit and segalanya lah ! telah aku hadapi dengan jayanya LIKE A BOSS ! owyeah ! k, actually aku update blog ni sebab nak luah btapa happynya aku. you know what ? masa birthday aku, masa kelas BEL. aku terpaksa duduk tepi Syahir, Zubir and Nazere coz takde tempat lain yang kosong dah. so, Syahir LIKE A BOSS kacau aku. dia kocak kerusi aku. dia cocok pipi aku ngan pencil. memang bengang gila la. malu doe. nak keluar je dari kelas tu. hoho. pastu, masa kelas BEL tamat, tetiba je Syahir cakap,

"k semua. jom sama sama kita wish "Happy bfday to you !!! happy bfday to you !!!"

budak-budak kelas tu semua tertanya tanya. wey, bfday sape wey ? then ada la mulut-mulut menyebut, bfday Anis laaa. aku muka bengang gila. terharu pon ada. happy pon ada. nak nangis pon ada. diorang semua pon nyanyi la lagu Happy Bfday kat aku. aku nak nangis, tapi terkesima ( ceh, konon ) HAHA aku just duduk diam and senyum. memang aku tak tau ape patot aku buat. just ucap Thank You je. Syahir tersenyum sinis. HAHA thank you weh. 1st time ada orang buat macam tu kat aku. kau memang sporting tahap gaban lah ! cuma satu je, control la mata kau tu. takut aku tengok !

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment