Friday, 2 March 2012

CINTA PERTAMA AKU ? HANCUSS !




HOHO, my first love ? tu laa, kat atas tu. si Junhyung tu. huxhux. kecewa gyla aku ni. beliau semakin hari semakin pemes ! sebab tu la dia curang ngan aku. k, jangan kate aku gila okay ? hehe. dulu, aku bukan main lagi GILA kat dia. satu bilik aku dah terconteng nama dia tau ? poster dia pon ditampal tepi aku ni hah. kawan-kawan aku semua ejek aku dengan dia ( suka letteww ) hurm, tapi ade la satu hari tu. ALLKPOP declare dia sudah berpunya. dengan Hara budak KARA tu. menyampah aku. well, dia macam anak patung. comel, siapa tak nak kan ? HAHA lepas tu, lepas tu ? entah laa labu. aku just tunggu masa dia break je la. HAHAHAHA jahat kan aku ? ade aku kisah ? LOL


Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment