Thursday, 1 March 2012

aku bengang dengan manusia macam ni =='






tengok tu ! dude, aku bukan nak gaduh and aku malas nak gaduh ! and, aku tak nak censored kan nama kau kat gambar tu. aku TAK MAU GADUH okay ? aku bengang ah baca status kau ni. yang duk back up sangat orang free hair tu asal ?  YES ! betol la ape kau cakap. tak semua yang pakai tudung tu ELOK kan ? and tak semua yang freehair tu  terok. betol ape yang kau cakap tu. tapi,  perkataan BODOH tu la. aku cam tak setuju sangat. sah sah la kau cakap bodoh tu untuk orang yang cakap "orang yang freehair tu tak elok" kan ? hey, dude, baca ni. 
MEMANG TAK SEMUA ORANG YANG PAKAI TUDUNG TU BAGUS. TETAPI ! at least, dia dah menjalankan salah satu tuntutan agama. and, MEMANG TAK SEMUA YANG FREEHAIR TU TAK ELOK, tapi ALLAH telah menjanjikan neraka bagi sesiapa yang melanggar perintahNYA ! paham tak ? aku bukan nak berlagak cam good good jer kan ? aku just nak luahkan pandangan aku. okay ? kalau kau baca ni or kawan-kawan kau baca la, aku nak ingatkan, aku tak mau gaduh. okay ? aku tau, mesti kau panas kan ? sory dude. 




Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

2 comments:

  1. thumbs up anis! that's good! mmg betul bukan semua yg pakai tudung tu baik, yg free hair tu jahat.. tp at least yg bertudung ni dh jlnkan satu tuntutan agama.. hana suka quote ni, " Even pembunuh wanita pun kena tutup aurat." See? pembunuh tu okey? bukannya naqibah ke apa.. tp pembunuh.. mereka pun wajib tutup aurat even mbunuh org ^_^

    ReplyDelete
  2. hehe, thanks for the response ;)

    ReplyDelete