Monday, 20 February 2012

Ya Allah, permudahkanlah urusan hambamu ಥ_ಥ


huxhux, aku nervous tahap gaban dah ni. aku tak tau apa nasib aku esok. aku nak confident, takot over confident. bila tak confident, cenggini la jadi nye. aku takot sangat ! aku takot, kalau kandas esok. mati la aku. aku tak sanggup nak keluarkan duit lagi. it's okay kalau aku guna duit aku sendiri. tapi aku tak tahan tengok mak abah aku keluarkan duit untuk aku. aku tak larat dah ! aku ni dahla anak yang sentiasa menyusahkan. hurm. aku rela amek exam SPM dari test JPJ. aku nak SPM dulu pon tak nervous camni. tapi, ade la nangis sikit. hehe. esok mula la gelabah ! harap-harap aku tak panik la esok. nanti kalau panik, semua mesti hilang ! otak mesti blank ! YA ALLAH ! bantulah hambamu YA ALLAH ! aku mohon kepadaMU. sesungguhnya ENGKAU sahaja yang mengetahui perasaan aku sekarang. bantula hambaMU yang lemah ini. 

AKU DAH BERUSAHA, TINGGAL TAWAKKAL SAJA LA. 

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

2 comments: