Wednesday, 22 February 2012

tolong bagi tunjuk ajar :)


ehem-ehem, setat hari ni, aku nak speaking dalam belog aku boleh ? alaaaa, bukannye nak berlagak or ape. aku just nak improve bahasa Inggeris aku ja. English aku terok sangat kebelakangan ni. bukan kebelakangan ni ja, dari dulu lagi haaa. aku nak jugak power dalam speaking ni hah. kawan-kawan aku ramai masuk kelas BI. aku je tak masok. bukannye aku ni dah PANDAI. tapi, aku dah takde duit. malas nak menyusahkan mak abah aku. diorang takpe la tak buat lesen & anak-anak orang kaya. aku ni ? sederhana saja. 

****

feeling pulak dah. HAHA lepas ni, aku akan speaking lah sikit-sikit. kalau korang tengok English aku terok, PLEASE ! PLEASE & PLEASE tegur. jangan buat senyap jep. kedekut ilmu betoi ! HAHA okay ?
minta tunjuk ajar ye kawan-kawan :)


Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

8 comments:

  1. practices make perfects ^_^ smbil2 tu bacalah English novel.. kalo rasa tak sanggup bc yg tebal2, bc yg light novel dulu ^_^

    ReplyDelete
  2. WOAH ! betol gak tu. kat umah pon banyak novel2 english. tapi, satu habuk pon tak penah baca :D

    ReplyDelete
  3. good luck in your ENGLISH improvement!!! when there is a will there is a way, isn it?

    other than reading novel u can also listen to english radio station. listen to english songs find the lyric and understand the song or variety ur vocabulary.. :)

    good luck dear~ much love from me~

    ReplyDelete
  4. huhu, your english is just too good ! envy you. (⌣́_⌣̀)

    ReplyDelete
  5. hee. I'm not good in English too, but I tried my best. Start by listening to songs because it's more interesting than reading. But you should read too ;) Good luck to the both of us :D

    ReplyDelete
  6. i start to fall in love with English when i listen to english song.esp the Rap one.haha try lah!

    ReplyDelete
  7. rap ? nice one ! especially yg eminem punya. HAHA :)

    ReplyDelete