Wednesday, 15 February 2012

next week test JPJ. dup dap dup dap ఠ_ఠ


sobsobsob. mak abah aku dah kasi RESTU tuk test JPJ yang kereta next week. kadang-kadang, rasa cam dah ready. tapi tak boleh la over confident sangat en ? so, aku pon rasa cam tak ready ! bodo tol kan ? hurm. dahla, motosikal aku tak test lagi. yang tu memang aku betul-betul takot. takot sangat ! bab titi, aku memang lemah. hurm ! so, korang doakan la aku lulus ye ? si Wawa pon test minggu depan. aku takot ni ! aku rela amek SPM dari amek lesen ni. huxhux. mak ! (╥_╥) (╥﹏╥)

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment