Thursday, 9 February 2012

jom buat duit online ! sangat senang ! modal ? NO NEED !

siapa yang friend ngan aku kat FB mesti selalu kena tolong aku klik link. HAHA tu aku tengah cari rezeki la tu. hehe. kalau aku bagi satu link kat kawan aku, then dia klik, aku dapat dua posen. kalau aku promot untuk 10 orang ? dah satu ringgit aku dapat. tu baru satu link. biasa aku promot at least 3 link. hehe. aku kaya ! HAHA berminat ? check this out.

mula mula kena sign up. nak sign up tekan je kat SINI. sign up guna facebook je. tipu la kalau takde facebook ! HAHA okay, lepas sign up and settle semuanya. dia akan keluar camni.


klik image untuk lebih jelas :)

k, lepas tu korang tekan yang dalam border merah macam dalam gambar kat bawah ni.


klik image untuk lebih jelas :)

k, lepas klik tu. dia akan keluar camni kan ?

klik image untuk lebih jelas :)

k, aku censored kan gambar gambar tu sebab mungkin yang keluar kat lappy korang tak sama ngan aku. so hiraukan. okay ? then, kau akan nampak kat dalam tu ada 


: 5000CP for you
: RM5 for you


korang tekan yang ada RM5 for you tu.


klik image untuk lebih jelas :)

okay ! lepas tekan yang tu, dia akan keluar camni.



klik image untuk lebih jelas :)

korang scroll dulu ke bawah pastu jumpa yang macam dalam gambar tu. then, korang tekan Generate my unique URL. lepas korang tekan tu, dia akan bagi link kat korang. macam

" http://namakorang.says.com/recommendations/fist-of-dragon"

pastu korang copy link tu then korang promot lah ! korang suruh kawan kawan korang klik ke. sorang klik korang dapat dua posen. okay ? lepas korang puas promot tu, korang bukak la SAYS.MY. dan korang tekan my profile.


tengok dalam kotak merah tu, dia tunjuk earning korang. kalau dah sampai RM50, korang boleh lah cashout ! then pegi la shopping ! hehe.

tak faham ? tanye la. jangan diam je. hehe. 

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

2 comments: