Saturday, 18 February 2012

jatuh cinta kat cara pakai tudung bawal yang baru ;)


k, sekarang ramai sangat yang invite aku kat facebook untuk beli tudung bawal plain. yang kosong tu. yang simple tu. comel sangat ! tapi, kat rumah aku dah banyak. HAHA pastu sekarang cam dah merebak cara pakai tudung bawal yang cara baru. korang bukak Youtube then search jep "cara pakai tudung bawal". fuhh ! banyak yang keluar. hehe. aku pon try la. nampak cam comel je kan. tapi kalau aku pakai tak tau la entah comel ke tidak. hehe. 


naahh, ni lah rupa dia kalau pakai tudung bawal and guna style yang baru tu. tapi, ape ape pon, 
NIAT AKU MENUTUP AURAT ADALAH KERANA ALLAH SWT !
Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment