Wednesday, 15 February 2012

jangan la salah faham ngan status aku ;)



translate : abah, ingat tau kata-kata abah, kalau saya dapat lesen P, dalam 24 jam, kancil itu saya punya okay ? weeeeeeeee ~~

k, aku takot orang cakap aku show off bagai. and BERLAGAK. actually, abah aku bukan nak bagi kereta Kancil tu terus kat aku. aku ada mention dalam status aku tu, DALAM 24JAM. noted that. jangan nak main jeles tak tentu pasal. hehe. masa tu aku ada cakap kata abah aku, aku nak drive. pastu abah aku cakap, tak payah la. nanti kalau aku dapat lesen P, abah aku bagi aku naik Kancil tu round-round satu Dungun ni hah. drive lah puas puas dalam satu hari tu. ekekeke, abah aku takot aku jadi cam kakak aku. lepas dapat lesen, dia pon lama tak drive pastu sekarang lupa dah camne nak drive. nasib la dia dah semakin mahir. alhamdulillah. so, aku harap aku lulus la test minggu depan ! doakan aku ye kawan ? hehe.

OUT OF TOPIC : masa aku buat status tu, ada la sorang member aku ni. dia komen dia nak ikot jugak. well, nak je aku balas " member kau si pok din tu ngan honda icon dia kau nak tinggal kat mane ?"

sebab, aku kecik hati ngan dia. kalau dia ada geng, dia lupakan aku. dia tinggalkan aku. dia buat bodoh je ngan aku. sekarang, aku nak dia pulak rasa semua tu. mimi, kalau kau baca ni sorry to say la. hati aku sakit sangat doe.  okay ? kau Go On je la ngan kawan baik dunia akhirat kau tu. okay ? just forget bout me. HAHA #TibaTibaBuatSedih.

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment