Sunday, 12 February 2012

HAHA ! HOT fm terbaik ah ! HAHA

ehem, pagi pagi ni aku kebosanan. aku pon bukak la HOT FM. mase ni DJ Fafau, DJ Faizal ngan DJ Usop tengah handle. diorang cakap pagi ni mereka nak tahu pasal gurauan yang melampau. sesiapa nak cerita boleh komen kat status HOT FM di FB. aku yang tengah kebosanan ni pegi ar kat page HOT FM. aku komen ar pasal gurauan yang melampau tu. aku saje je komen. HAHA mane tau kan dia nak baca ke ?


k, terlalu banyak typo kat komen tu. HAHA

pastu, dengar punya dengar, tetiba Usop Wheelchair baca komen aku ! HAHAHA aku duk depan lappy ni ingat nak record. tapi dah terlampau excited sangat kan ? tak tau nak buat ape, aku just dengar je. pastu ketawa cam orang gila. HAHA  bangga doe :D

****, aku mintak maap cite pasal kau ye ? hehe. nasib aku tak sebut nama kau tau ? kalau tak mesti kau pemes. hehehe !

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

2 comments: