Monday, 13 February 2012

facebook fan page ? salah ke ? t(ツ)_/¯

hurm, aku just nak share pengalaman aku yang tak seberapa ni. hari ni, aku ada buat page untuk blog aku :)

http://www.facebook.com/pages/anis-pauzaiblogspotcom/179068235528914

nah, mohon LIKE ye kawan kawan ? hehe. okela, berbalik pasal tadi. kebiasaannye, blogger ni ramai yang ada fan page. macam Kak Nisay Kay and Kak Lyssa Secret tu. so, aku pon dah lama kot fikir nak buat page untuk blog aku ni. kih kih kih. TETAPI, aku ada tengok dalam FB aku. ada la kak ni sorang. dia buat page untuk diri dia sendiri. tak lame lepas tu, dia pon kena kutuk oleh budak budak HOTSTUFF dalam facebook aku. memang kesian la dia kena sound. macam macam budak budak tu cakap pasal dia. aku pon terfikir, kalau aku buat page untuk blog aku, aku kena sound macam dia tak ? aku harap harap tak la kan. 

so, untuk para hotstuff tu, please STOP lah jeles kat orang. nak jugak buat lah. senang je. tak payah guna duit pon. kita ni sedara sesama Islma patot lah support satu sama lain. tak nak la menjatuhkan satu sama lain. iye dakk ? hehe, terasa ? maaf la ye. jangan la condemn aku pulak lepas ni. aku just bagi pendapat je. k, tata ! assalamualaikum :) 

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

2 comments:

  1. kalau buat fanpage tak salah..untuk blog lagi la tak salah... pada pendapat saya la kan, ni pendapat saya je...saya rasa kalau orang yang buat fanpage ni , saya takut , awak tahukan , mereka mesti letak gambar yang cun melecun gitu.. awak rasa takut tak? saya takut..saya takut kalau ada yang jahat edit-2 gambar tu..sampai boleh menjatuhkan maruah kita sendiri..kebelakangan ni saya dengar isu-2 yang software2 yang boleh edit-2 gambar kita jadi bogel la, kalau kita duduk jauh dengan laki nanti edit boleh jadi kita duduk atas riba dia la .T-T tapi Alhamdulillah setakat ni kita tak dengar lagi kot pasal mende-2 gitu terjadi kat akak-2 yang terkenal yang buat fanpage tu kan :) .. hihi panjang sangat ke komen saya ni >.< sorry ye ! hehe . pyong pyong pyong ~

    ReplyDelete
  2. hehe, trimas for komen :D takpe, page blog ni sy xkan letak gambar saya. page tu untuk blog saya. bukan untuk saya. hehe, terima kasih sekali lagi. oink oink !

    ReplyDelete