Thursday, 23 February 2012

. . . couple nowadays . . .



cuba baca kat bawah ni. ni la orang yang kapel zaman sekarang kan ?


❐ kalau dia snap gambar dorang berdua, dia pon edit caption letak " AKU SAYANG KAU BODOH "

❐ kalau main komen-komen, guna "aku" "kau" 

❐ lepas tu guna ayat-ayat yang tak sedap dibaca. macam "bodoh" "bengong" "gila".

❐ bila gaduh, tukar status jadi single.

❐ bila berbaik, "blablabla in relationship with blablabla".

❐ upload gambar kat laman sosial dorang tengah buat tut dengan BANGGA.

❐ orang kasi nasihat, dia cakap itu LIFE dia.

❐ pentingkan boyfie atau girlfie dorang dari pelajaran.

❐ bila bahagia, mabuk lam percintaan.

❐ bila gaduh, gegar satu dunia.

❐ banyak lagi kot, tapi aku pon tak tau. sebab aku tak penah couple. alhamdulillah. terhindar dari dosa :)



Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

2 comments:

  1. alhamdulillah.. setakat ni pun hana xde couple ngan sapa2.. kalo boleh nk brcinta lepas kahwin.. insya-Allah ^_^

    ReplyDelete