Friday, 10 February 2012

cara convert video YOUTUBE ke MP3 :)

salam ! hallu ! hallu ! sekarang ni nak download lagu kat 4SHARED dah susah kan ? sebab SOPA la punya pasal. so, meh aku ajar cara senang nak download. ramai yang dah tahu kot ? tapi aku nak kongsi jugak. hehe. 

1st : korang bukak la Youtube. search la lagu apa korang nak download. lepas tu korang copy URL video tu. macam kat bawah neh.


klik imej untuk lebih jelas :)

k, yang dalam kotak merah tu la URL. korang copy url tu. lepastu bukak WEBSITE neh.

lepas bukak dia akan keluar camni kan ? 


then korang PASTE kan saje URL yang korang copy tu kat dalam kotak tu. pastu convert la. lastly korang tekan download then COMPLETE ! senang kan ? hehe :)
Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment