Saturday, 11 February 2012

cabut taik lalat kang ! (✖╭╮✖)

hurm, bengang gila doe hari ni. hari ni aku pegi driving school. pastu aku memandu atas jalan raya ngan cikgu aku la. si Wong tu. hurm, selalu je kena marah. aku nervous. kalau aku sorang sorang, track kat WIMOZAD tu aku legend ! HAHA tapi kalau ade Wong kat tepi aku jadi takut. entah la labu. dengar je lah dia marah. aku pon cam nak nangis je tadi. sabar anis. HAHA lepas memandu kat jalan raya tu, aku pegi belajar parking, bukit and 3 penjuru la. Wong cakap, amek kereta plet TAL. kebetolan tepi aku ade kete Kancil yang plet TAL. aku pon tunjuk la, yang ni ke ? Wong tak tengok tapi dia cakap TAL ! aku pon naik j la. ingatkan kereta tu. so, aku guna ar. guna punya guna, ade lelaki tahan aku. dia cakap aku salah amek kete. bengang ar doe. aku pon p paking kat tempat asal. owner kete tu pon mai kat aku ( cikgu kete tu ). dia cakap aku ni pakat ambik je. ganti balek minyak tu. dengan muka selamber dia la. nada marah gitu. eeei ! aku dah lame menyampah ngan dia. dahla RATU KOREK HIDUNG. entah pape je. aku tersalah amek je pon. nak kecoh apesal ? nama dia Kak Zam. dahla ade taik lalat besar ! HAHAHA aku tarek kang ! nak ? ( cakap besar ). spoiled mood aku betol la !

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment