Wednesday, 15 February 2012

bosan dengan blog yang ~~~ ?


k, aku nak terus terang. kalau aku bukak blog yang takde shoutbox aku akan terus CLOSE. fed up gak kadang-kadang. aku masuk blog sebab nak tinggal jejak & baca entry. susah lah nak cakap kat korang yang aku ni datang blogwalking. en ? en ? so please. tolong letak shoutbox. bukan aku sorang je berpendapat macam ni kay ? satu lagi, BLOG YANG ADA LAGU. haish ! serabut doe ! tak larat aku nak p mute satu persatu. kang aku tak masok blog korang kang, cakap aku sombong bagai. tapi, see ? bising la weh. orang bukak blog korang sebab nak baca entry. bukan nak dengar lagu pon. harap boleh dipertimbangkan ye ?

P/S : kalau yang terasa tu sorry la. sila tinggalkan luahan hati anda di kotak komen. ke ke ke (。◕‿◕。)

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

3 comments:

  1. salam,dik..kalau singgah blog kak rajin2 la komen kt kotak komen yer..byk kelebihannya tinggal komen di kotak komen terutama blog yg pakai commentluv,baik utk PR dan alexa...

    bab lagu tu,xnak sentuh..blog masing2... tp kalau akak blogwalking selalu kak tutup volume.. dekat 4 tahun berblog,terkejut dgr lagu tiba2 tu biasa la.. tp kalau xnak terkejut,tutup volume siap2 baru blogwalking...

    btw,salam kenal.....

    ReplyDelete
  2. better kita komen la ok sikit dari tinggal jejak dkat shoutbox... hehhee.. :)

    ReplyDelete
  3. wslm ! timekaseh semua :D nanti, saya tinggal komen ye ? hehe.

    ReplyDelete