Friday, 10 February 2012

blog ada lagu ?

assalamualaikum ! kat dalam entry ni aku nak share sedikit pendapat lah. pasal orang yang letak lagu dalam blog dia. BAGI AKU la kan, better tak payah letak lah. serious aku cakap, kalau orang bukak entry korang pastu lagu pon dimainkan. orang tu akan cari mp3 korang untuk stop or mute. tak SEMUA. ade la sesetengah. korang ingat camni jep. masa korang study, korang suka tak bising-bising ? mesti serabut kan ? cam nak lempang je sorang sorang yang bising tu. haaaa same la dengan  keadaan orang yang baca entry korang. korang share entry korang sebab nak suruh orang baca or blogwalking or whatnot. pastu tengah tengah orang baca entry korang tu, lagu pon auto played. tak khusyuk ar. pastu orang pon mute. baik tak payah letak kan ? tambahan lagi kalau orang yang bukak blog korang tu dah pasang music player kat lappy dia. nanti campur aduk jep. buat SERABUT. paham ape itu SERABUT ? hehe, okela. aku just share pandangan aku jep. dulu aku pernah letak lagu dalam blog aku. makin lame makin serabut lak. remove j la. menyemak je. HAHA ^^ adios !

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment