Tuesday, 21 February 2012

Alhamdulillah !


sangat berbaloi aku tak senang duduk untuk dua hari. HAHA hari ni aku pegi test JPJ yang kereta. mak aihh ! bengis gila doe muka JPJ sorang-sorang. tangan aku dari pagi sampai ke petang, sejuknya tak hilang-hilang. bukan sejuk je, basah pulak tu ! haish ! tuhan je tau perasaan aku. and ada satu moment ni, aku takot sangat then aku ingat nak msg abah aku. pastu tetiba je mata berair. HAHA takot sangat doe ! aku nak SPM masa tu tak takot camni pon. bukan ape, kalau aku fail, melayang RM100 tau tak ? aku tak sanggup dah nak buang duit camtu jep ! alhamdulillah ! YA ALLAH, ENGKAU dah bantu aku ! aku tak tahu nak bersyukur camne lagi dah ! aku bersyukur sangat-sangat. masa aku buat jalan raya tadi, aku dapat JPJ yang lelaki. dia menakutkan ! dahla x handsome ! bengis ! eeeei ! HAHA aku nervous sangat. kereta aku selalu jep terjentak ! adui, JPJ tu sabo je laa ! HAHA masa sampai kat Wimozad, dia marah kat aku. dia cakap aku ni pandai bawak kereta tak ? clush aku tinggi. minyak tak pandai nak balance. mak aihh ! terasa hati aku dia marah aku. ahhh ! aku tak kesah la, asal aku lulus sudah. hehe, terima kasih JPJ yang bengis ! urgh ! HAHA wawa pon lulus tadi. bagusla. Mira ! buat elok-elok ye ! semoga lulus next week :D


ALHAMDULILLAH !
Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

2 comments:

  1. huk aloh !
    lu dah buat guwa cirit takut lah nak amik lesen jpj nanti ..
    hahaha....

    haiihh =..=''
    takut pulak guwa .

    ReplyDelete
  2. hehe, rilex. baca doa banyak banyak. insyaallah ! Allah akan permudahkan test awak :)

    ReplyDelete