Wednesday, 8 February 2012

alhamdulillah !

alhamdulillah ! HAHA untuk ? ala, salah ke nak ucap Alhamdulillah ? tak salah en ? hehe. okela okela. tak update blog kebelakangan ni sebab buzy + malas :)
hehe. aku buzy sebab duk buat lesen kereta ngan moto. alhamdulillah. moto dah complete 8 jam. tapi tak tau lagi nak test bila. aku nak test minggu depan takot ak lulus. aku pon cam tak ready lagi. nanti kalau fail terbang cenggitu je RM50. huxhux. 
amek lesen ni tak lah seterok yang aku sangka dulu. kite juz perlukan keyakinan then sikap berdikari. tu jep. see ? 8jam yang moto tu aku buat sorang sorang je. takde kawan teman. aku ingat nak tunggu kawan aku sebab nak buat same same. pastu dia pon kejap boleh pegi kejap tak bole pegi. baik takyah tunggu en ? buat sakit hati je. hehehe.
so aku pon buat la sorang sorang. see ? mission completed ! alhamdulillah once again. woohooo !
tunggu siap berlatih kereta ar pulak. alhamdulillah. dah makin mahir. hehe. dah naik atas jalan raya lagi ! HAHA hebat kan ? hehe. wish me luck okay ?

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment