Tuesday, 14 February 2012

alhamdulillah. sangat gumbira !

k, hari ni aku pegi belajar memandu. AND aku dah pandai bawak kereta ! sudah lancar atas jalan raya ! alhamdulillah ! Wong pon tak marah-marah hari ni. mood dia okay hari ni. bagus la. dia cakap kat aku, dia suruh aku test JPJ next week. adui ! aku takot. tak mahu la. pastu aku drive la atas jalan raya tadi. well, hari ni tak macam dulu-dulu. sudah maju ni. kalau test minggu depan, oke je kot ? hehe. yang aku tak tenang ni pasal motosikal ni. bila aku nak test JPJ ni ? aku nak nangis dah ni ! bab TITI tu memang aku FAIL ! aku takot kalau aku test JPJ nanti, aku fail kat titi tu. huxhux. aku takot ! eeeei. camne ni ? bagi la semangat sikit ;(

tapi, ape-ape pon, hari ni lebih baik dari semalam ! esok pulak nak pegi drift ! woohooo !

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment