Friday, 13 January 2012

: tutorial : CHATBOX COMEL :)

elo ?! sudah lama tak update blog. hoho. dah berhabuk dah ni. *sapu sapu. nasib takde lipas lalu. kih kih kih. okelah, straight to the point, tengok tak chatbox aku kat tepi ni ? ----> HAHA comel tak ? yang latest lah tu kot ? senang jep nak buat. KACCANGG je ! HAHA oke, kalau nak buat chatbox cenggitu, boleh la p kat link neh. kena sign up dolu mula mula. sing in guna facebook je la. senang kan ? okay ! nanti, lepas settle customize chatbox anda tu, dia kasi la code nak letak. ( takkan nak customize pon tak pandai ? malu lahh. HAHA ) tak paham ? bertanya la ! adui. kih kih kih.


Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

1 comment:

  1. kenapa link fibox tuh dah takle guna ? hmm anyway follow jugak blog saya okay :)
    www.ohakupendek.blogspot.com

    ReplyDelete