Sunday, 15 January 2012

tersungkur. terkandas. it's okay. pengalaman :)

lepas kakak aku, aku ? lepas kawan kawan aku, aku ? HAHA k, hari ni aku excident. hurm, taklah terok sangat. and BUKAN salah aku pon. cenggini cite dia. masa aku bawak moto tu, aku ni biasanya bawak laju. tak kira la hujan ke tak hujan ke. aku kan legend ! HAHA *big talk. lepas tu, ade la satu Kancil ni. aku tengok dia jalan straight je. so, aku nak potongla. takot hujan, aku bawak laju sikit. pastu, bila dekat je dengan Kancil tu, dia pon masok simpan kiri tetiba. aku tak sempat brek, aku pon langgar ar dia. kepala aku ni, duk tepi tayar. haish ! memang mengerikan lah. HAHA bibir aku terseret atas jalan.tangan pon same. jalan licin, so aku main ice skating ar. HAHA nasib la aku pakai helmet dengan kemas gitu ! well, pemandu berhemat doe. tapi, keng aku nih sakit gila. nak makan pon, kena lembut lembut je. lepas tersungkur tu, kak dalam kete tu belari pegi kat aku. muka dia panic gila. ape orang cakap, dia tak dengar. kesian dia. pastu ramai ar pakcik pakcik datang kat aku. baju aku yang semua putih ni, tiba tiba transform jadik kaler koko (kotor). HAHA nasib baik ada pakcik pakcik tu. rasa diambil berat jep. kah kah kah. kak  tu pon bawak aku p klinik. at first aku tak nak, pastu keng aku ni rasa saket sangat, so aku pegi la. doktor cakap normal la macam tu. kak tu bagi number fon dia. dia cakap kalau ada ape ape bagitau dia. pastu masa dia hantar aku kat motor aku tu, dia bagi aku RM100. HAHA sape taknak kan ? aku buat buat tolak la. dia pon bagi jugak. dia cakap hari ni memang dia tak makan ar. takde selera. memang kesian aku tengok dia. aku watlekk je. ondeway balek, aku bawak slow je moto. stereng belok doe ! HAHAHA ! orang tengok pelik jep katku pakai baju kotor balek umah. so what ? suka hati ar. HAHA nasib orang yang langgar aku tu baik. alhamdulillah. !

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment