Sunday, 1 January 2012

last la tu jalan jalan ngan my sista !

oke, hari ni aku p kat bando jap nak cari selipar. selipar aku yang lame boleh tahan uzur la. HAHA aku pon pegi la ngan kakak aku. DIA DRIVE KERETA kancil abah aku. abah aku tak kasi drive Innova. nak bagi dia expert ngan manual dulu. aku pon takot gak naik ngan dia coz bukan senang nak control yang manual. dia pon drive la tadi. haish ! 4 kali kereta mampus tau ? bengang doe. tangan aku ni sejuk ! takot gila. dua kali kete tu mampus kat kawasan umah aku. pastu, mampus kat bandar. and kat pantai. mak aih ! orang tengok pelik je. aku just COOL je la. *cool la sangat. aku rase cam nak kluar cepat je dari kete tu. nak nangis pon ade. cam nak suruh dia anta aku balek terus je. HAHA tapi, lepas settle beli barang, mase ondeway balek tu, okela. takde masalah la. lancar je. kakak aku ni just perlu training yang cukop je, aku pon dah dapat pengajaran. memang aku nak training abis abis ah ! HAHA btw, ni selipar aku. cantek tak ?


last lettew keluar ngan dia kot ? lepas ni dia dah nak masuk U. btw, hubungan aku ngan dia dah OKAY :D
Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment