Thursday, 5 January 2012

ishtihar perang ! declare war !!

haish ! semangat gila tajuk entry tu kan kan ? HAHA okela, actually aku buat entry ni khas untuk kazen aku belah abah aku yang tak habis habis jeles ngan orang. hurm, trend aku sekarang nih, kalau post status, ada VIA IPAD or VIA BLACKBERRY. okay. ITU FAKE ! bukan yang betol pon. rilex ah maen maen camtu kan ? 

pastu, petang tadi, aku online, nampak status sepupu aku neh. dia ni adek Ayuni. yang sound aku dulu tu. yang tak puas ati ngan aku sebab aku suka post status tu. dulu dia sound aku. ni adek dia pulak start. dia pon join sekali ar. aku panas, aku remove ar.

status dia berbunyi camni la.

ni status adek dia. 


ni status si kakak dia.



hurm ! orang mesti tanya aku tau dari mana dia sound AKU kan ? naluri aku kuat berkata begitu. dia memang tak puas hati ngan aku lame dah ! memang ditujukan untuk aku ! aku tau la. pastu, aku p tunjuk kat mak aku. mak aku je la. ye laa, takkan aku nak tunjok kat abah aku. tak sampai hati ar. nanti rosak pulak hubungan dia ngan adek (pak sedare aku) kan. aku tak nak ar jadi cenggitu. pastu, lepas mak aku baca, mak aku p panggil abah aku. adui ! abah aku pon bace ar. air muka dia cam berubah je. dia pon senyum. abah, angah tau, dalam hati abah lain kan ?. mak aku cakap, tak payah hiraukan sangat lah. dia just jeles je tu. mak, angah tahu, mak mesti terluka kan ?.

aku boleh sabar lagi kalau dia just sound aku. tapi, telibat ngan mak ayah bagai, hurm. aku duk fikir, ape perasaan mak ayah aku. ye la, takkan dia nak tunjuk kat aku dia terluka kan ? aku pon cam nak nangis je ni. tapi, yang aku pelik, dalam status si KAKAK dia tu, ada perkataan ABANG ? aku mana ada abang. yang pasti, aku TERASA gila ngan stats tu. macam betul betul ditujukan kat aku jep.

nasihat untuk dua beradik ni : dah dah la tu duk cari masalah ngan orang. tak pasal pasal kena bantai ngan orang nanti.
Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment