Sunday, 1 January 2012

hari paling memalukan. SERIOUSLY !

hari ni aku wat demo moto kat wimozad ! aku sorang je. takde geng ! orang laen semua ade geng ! memang naik gila ah aku duk situ. dah la lame. haish ! k, mase nak buat amali moto tu, aku p la pilih moto. pastu time bawak tu, nasib lah senang nak start ! nervous punya pasal, aku bawak sambil tak bukak tongkat ! huxhux. malu doe. ade budak laki yang tolong tegur. budak tu budak KAKA. form 4. aku pernah duk gila kat dia mase dia form 1. tadi, aku jumpa dia. tak cakap pon, just dia tegur aku la aku tak bukak tongkat. dia ngan kawan dia. pastu mase part yang kena brek mengejut tu, aku nervous so nak tukar gear pon jadik tak tentu arah. bising la moto aku. dia ngan geng dia suka. malu doe ! tebal muka aku ! tuhan je tau ! lepas bawak dua tiga round, aku p tukar moto. kat tempat tuka moto tu, memang ramai ar laki. aku pon buat derk je la. malu gila ! pastu, aku nak start tu, aku tak sedar aku tak bukak lagi suis. HAHAHA orang laki tu cakap, gane nak idop moto tu kalau suis tu tak bukak ? aku pon just boleh ketawa je. HAHA bengang ! bengang ! HAHA lepas bukak tu, aku pon nak stat enjin lah ni. AKU DAH TAU AKU NI BAB START MOTO MEMANG LEMAH ! kat umah aku juz guna skuter yang suis auto. so, senang la. tak perlu guna kaki nak start. tadi, 5 kali aku try tak hidop hidop. budak budak laki tu suruh aku tuka moto. aku buat bodo je ! ( bodoh sombong camni la ). pastu try punya try, budak laki tu suruh aku tuka gak moto. aku pon tuka la. tu pon, budak laki yang tolong stat moto tu. HAHA ngan budak budak tu cam best ar kalau nak begurau ! cam spoting jep ! huhu. tengkyu yea ? *perasan lettew !

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment