Thursday, 26 January 2012

berdikari ! HWAITING !

yay ! hari ni aku happy gila ! HARI NI HARI FIRST AKU BAHAGIA DALAM TAHUN 2012 ! <---- ayat menyedihkan. HAHA semalam lepas aku luah segalanya kat bestie aku, aku nekad ! nak buat P motosikal seorang diri. nak tunggu member aku tuh sampai kiamat pon tak siap. aku dah fed up, frust, so aku nekad tuk buat orang sorang. HAHA tapi, aku sangat bertuah ! ade kawan sekelas ngan aku nak pegi buat P jugak. alhamdulillah. pukul 3 pagi aku mesej dia sebab nak tanya kot kot dia nak pegi ke kat Wimozad hari ni. Alhamdulillah. tuah aku nampaknya. so dia temankan aku. and then tadi aku dah buat  P tau ! sorang sorang je. member aku tu dia balek awal sebab dia malas tunggu. it's okay. at least dia teman aku and bagi tips sikit untuk aku ni. dia suruh aku pilih motor motor yang tertentu je. so aku pilih la. dengan senang, aku dah pandai main gear and dah oke bila naik titi. hehe. terimakasih Norida. pastu aku jumpa pengkid ! handsome gila doe ! serious ! macho gila. tak macam pompuan langsung. dah ada "teman wanita". makwe dia temankan dia buat P tadi. HAHA cam bodoh kan ? pompuan kapel ngan pompuan ? cam haram !! HAHA okela. aku happy sangat dah nih ! tata :D

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment