Thursday, 29 December 2011

pulangkan balik folder aku. huxhux !

huxhux. tuhan je tau perasaan aku. sedih gila doe. aku bagi pendrive kat kakak aku, nak suruh dia copy Running Man. pastu, tadi aku mitak pendrive tu then aku bukak ??? folder software and gambar gambar aku dia dah delete. aku tak suruh dia delete pon. aku tanya la dia, dia buat muka tak bersalah je. gambar gambar tu je yang aku ada. aku save dalam folder tu je. tadek lam folder lain. sekurang kurangya bertanggung jawablah. kesian aku, aku nak cari kat mana folder tu ? recycle bin ? memang tak ah ! kalau cari pon, memang takde. tolong la aku.






Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment