Friday, 2 December 2011

maju dah sekarang. HAHA

tengok tu, amboihh. blog pon dah decorate kasi cantik ( taste aku ) HAHA ni main Twitter pulak dah. mentang mentang la tinggal satu paper lagi kan ? pandainyee ini budak. HAHA aku friendly dalam Twitter. nak cari kawan yang ramai. baru seronok hidup berTwitter ! tapi an, apesal aku x friendly dalam Facebook ? entah la. takde minat ar. kebiasaan, dalam satu hari sorang je tweet aku. takpun takde sorang pon. hari ni pecah rekod. aku cari punya cari kawan kawan, alhamdulillah. follower aku ondeway nak pegi seratus. ( orang lain dah berpuluh puluh ribu tak bising pon ) well, aku orang yang macam mane. first time, memang la camtu. tapi kan, nak jugak rasa cam dieorang. hihi :D

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment