Wednesday, 28 December 2011

jalan jalan di Kedah :D

lama sudah tak update blog kan ? HAHA. okay lah. ni aku nak cite sikit sal aku p jalan jalan. haish ! orang lain, mase nak stat cuti tu dah g jalan jalan. aku ? HAHA sokay. asal dapat merasa sudah. ye dakk ? HAHA 

Sabtu 24/12/2012

aku baru balek p test komputer untuk lesen yang KALI KE TIGA ! bengang doe ! dua kali fail. ulang alik kat situ, macam siak ! HAHA cuak gila kat situ. abang tu tengok pelik je. HAHA pastu, test untuk kali ke tiga, aku lulus ! 45/50 ouh ! HAHA mase nak balek umah, abah aku ajak aku p Kedah. aku pon tekejut ah ! dengan baju tak basuh lagi. tak prepare pon. so ? terpaksa la kan. kiteorg betolak dalam kul 3 petang. sampai kat Gerik pukul 11 malam. kiteorg bermalam kat sana. check in kat Hotel Sri Bintang. hotel tu baru je bukak. murah gila doe ! bilik dia macam hotel 5 bintang. harga satu bilik, dalam RM50 - RM70 je. famly aku pon pe lagi. amek dua bilik lah. HAHA 


Ahad 25/12/2011

kiteorg check out hotel then p Padang Besar ! WOAHH ! Shopping sakan lah ! HAHA murah murah barang sane. aku beli beg, asam, kacang, buah and macam macam ah. baju, gelang, and whatnot ! HAHA ramai gila orang. cam semut je aku tengok. yang aku suka kat sane, banyak gila Motosikal yang pakai plat Siam ! cute cute doe moto dia. skuter dia comel gila ! aku  nak jugak skuter camtu. comel je. HAHA dalam pukul 5.30 pm, kitorang balek la. nak p homestay yang kazen aku sewa. kat sane semua famly belah mak aku ade. syokk ah ! riuh je kat sane. aku ape lagi. p kat baby baby yang ade, maen ah ngan diorang ! cute oh ! HAHA 

Isnin 26/12/2011

hari ni, kiteorang dah nak balek. tapi, p kenduri dulu. umah adek kepada bini sepupu aku. haish ! HAHA aku nampak laki ni, yang duduk satu rumah ngan aku mase duk kat umah sepupu aku dulu. dia adek kepada bini sepupu aku. mase kenduri tu, dia kena bersilat ! HAHA aku tak tengok pon. tapi aku tau, mesti macho ! HAHA sebab, aku dah agak. masa aku form 2 dulu, aku penah pegi umah yang buat kenduri ni. sepupu aku kawen ngan kakak dia. pastu, ada orang silat. aku suka tengok orang yang silat mase tu. aku dah agak, orang yang silat pada hari ni ngan dulu, orang yang same. HAHA dia sudah berpunya ! aku sudah berputus ase. tapi, kadang kadang aku selalu stalk profile dia. ahh ! tak kesah lah. lepas habis kenduri tu, aku pon balek la. lam pukul satu, kitorang sampai Dungun dengan selamat. Alhamduillah :D

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment