Tuesday, 13 December 2011

HAHA dah lama tidak menggila dengan budok budok ni :D

member aku kat sekolah KAKA dah pon MERDEKA. HAHA lame tak gurau ngan mereka. syiok oh kalau gurau ngan mereka semua. satu kepala. HAHA minat KPOP bagai. taste pon dekat dekat. HAHA semalam tido lewat kes budak budak ni la. duk happening kat facebook. HAHA nak bukak notification tak cukop tangan. ade yang upload gambar la, post status la. aku nak LIKE and COMMENT pon haish. buzy gila. HAHA aku baru ingat nak amek lesen same same ngan budak budak ni. tapi en, apekan daya. semua dapat PLKN.tak syok langsung, papehal, aku akan tunggu saat korang bebas dari PLKN. mase tu jom kite keluar same same ea. hihi. i love you. saranghaeyo <3 !!

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment