Monday, 12 December 2011

dear friends :')

hey kawan.
aku nak ucap terima kasih la.
kau semua macam tengah bagi pinjam bahu kau masa aku mengantuk.
kau dengar masalah aku. 
kau buat aku ketawa. kau penyebab aku happening.
aku buat lawak, kau layan je.
aku buat itu ini, kau layan je.
aku buat benda jahat, kau larang.
aku buat benda baik kau support.
time aku sedih, kau berusaha untuk buat aku senyum.
kau ajar aku erti ketabahan seorang manusia.
aku terlalu menghargainya.
aku tak tahu apa akan jadi kalau kau takde.
mungkin hospital tanjung rambutan kan. HAHA
tengok tu, aku tulis entry ni ada ketawa lagi.
kawan aku kenalah bangga. kau semua terbaik tau !
aku sayang kau.

kau lah nyawa aku. kalau kau takde, aku mati :')

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment