Friday, 30 December 2011

aku rindu kau ;(

aku tak nak cakap ape name kau, dan siapa kau. aku tak mau bongkarkan identiti kau. bia la orang tertanya tanya ( kalau ade orang nak tahu la ). nanti kan, lau aku cakap pasal kau, orang cakap aku tak sedar diri kot ? sebab minat orang macam kau. walaupon kau tak handsome, kau tak suka belajar, kau nakal, tapi kau dah ade makwe. makwe kau pon boleh la tahan. tapi macam tak berape betol je aku tengok. huhu. dah dua kali aku jumpa kau. for the 1st time aku jumpa kau kat umah mak sdare aku. tak sangka pulak aku boleh tinggal satu rumah ngan kau. HAHA. walaupon dua hari je. pastu, aku jumpa kau mase tu, huh ! aku wak tak tau je. ye la. ego tinggi kan ? pastu, pak sedare aku snap satu gambar ni, ade muke kau sikit. walaupon kau itam, tak handsome, tapi, macam oke gak lam gambar tu. HAHA lepas aku tengok gambar tu, aku selalu rindu kau. membuak buak lam ati ni. pape po, moga kau kekal ngan makwe kau ea. lau putus pon, mai la cari aku. aku akan tunggu kau kot ? HAHA aku ada jumpa satu lagu ni. lirik dia betol betol tentang keadaan aku sekarang nih. well, hero aku yang nyanyi kan ? mesti dia paham perasaan aku !

Jung Yong Hwa - Because I Miss You (translation)

Always under exactly the same sky, always exactly the same day
Other than your not being here, there’s nothing different at all
I just want to smile, want to forget everything
Just like absolutely nothing has happened, smiling to live my days

Miss you, miss you so much, because I miss you so much
Everyday all by myself, calling and calling you
Want to see you, want to see you, because I want to see you so much
Now it’s like I have this habit, keep calling out your name
It’s the same today

I thought I’d let go, not leaving anything behind
No, no, now I still can’t let you go
Miss you, miss you so much, because I miss you so much
Everyday all by myself, calling and calling you

Want to see you, want to see you, because I want to see you so much
Now it’s like I have this habit, keep calling out your name
It’s the same today

Everyday, everyday, it feels like I’m gonna die, what should I do?

Love you, love you, I love you
I hadn’t even spoken the words, I just let you go
Sorry, sorry, do you hear my words
My late confession, can you hear it
I love you

Photobucket

timekaseh sudi baca. satu bintang untuk anda !

No comments:

Post a Comment